Nieuw assortiment VLOG-voer

Geplaatst op dinsdag 27-02-2018

De verwachting is dat steeds meer zuivelverwerkers overgaan op VLOG-melk. Melkveehouders die VLOG-melk willen produceren moeten voer inkopen die aan een VLOG-certificaat hebben.

AR (AgruniekRijnvallei) heeft een uitgebreid assortiment melkveevoeders ontwikkeld dat geproduceerd wordt volgens de VLOG-standaard. Dit houdt in dat de voeders non-GMO (vrij van gentechnieken) zijn. Hiermee anticipeert AR op de toenemende vraag naar voeders die volgens de VLOG-standaard geproduceerd worden.

Flexibiliteit

AR produceert de VLOG-voeders voor melkvee in een gespecialiseerde fabriek. Daarnaast beschikt AR over eigen op- en overslaglocaties. AR is hierdoor in staat de verschillende grondstofstromen aantoonbaar gescheiden te houden. Ook zorgt dit voor flexibiliteit in de productie. Klantspecifieke orders kunnen hierdoor iedere dag uitgeleverd worden. Bovendien werkt AR met een ijzeren voorraad van kritische grondstoffen.

Volledig assortiment

Het afgelopen halfjaar heeft AR al volop VLOG-voeders geproduceerd en geleverd. Omdat de vraag toenam is nu een volledig assortiment ontwikkeld. Naast VLOG-melkveevoeders heeft AR ook non-GMO mineralen, melkpoeders en enkelvoudige voeders in haar assortiment.

Zuiver Voer-filosofie

AR produceert alle voeders volgens de Zuiver Voer-filosofie. Onder de noemer van Zuiver Voer worden bewuste keuzes gemaakt voor bepaalde grondstoffen en productietechnieken. Zuiver Voer is voer met zuivere grondstoffen die ieder op hun eigen manier bewerkt worden en een gegarandeerde voedingswaarde hebben. Zuiver Voer is het beste voor het welzijn en de prestaties van dieren, het rendement van de ondernemer en de wereld om ons heen.

Meer weten?

Heeft u vragen over het VLOG-assortiment van AR? Neem dan contact op met verkoopleider rundvee Richard ter Beek, telefoon 06-22503625 of mail r.terbeek@argroep.nl

Gerelateerde artikelen
Stapt u over op VLOG-melk?

AR realiseert
Wij zijn AR (AgruniekRijnvallei): een actieve land- en tuinbouwcoöperatie met veehouders, akkerbouwers en fruittelers als leden. Onze ambitie? Het ondersteunen van agrarische ondernemers met hun uitdagingen van vandaag de dag en met hun plannen voor later. We beloven ze daarbij niet alleen resultaat, maar maken onze beloftes ook waar. Dit doen we met behulp van praktische adviezen en een breed scala aan doordachte oplossingen. Wij ontwikkelen en produceren niet alleen kwalitatief hoogwaardig Zuiver Voer, maar kunnen u als veehouder ook adviseren op het gebied van bedrijfsontwikkeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op

T: 0317-499510
E: voer@argroep.nl

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

 

advertentie
 
Melkvee.nl highlights

GES: ‘Gedwongen afvoer stuk lager dan tien jaar geleden’

De kenmerken klauwgezondheid en ‘besparing voerkosten voor onderhoud’ worden in april...
 

Wageningen UR start vergelijkingsproef Noors Roodbont en Holstein

In navolging van de eerdere Fleckviehproef start de Wageningse universiteit nu een onderzoek naar...
 

Don Bennink op levensduursymposium over genomics, inteelt en kruisen

De Amerikaan Don Bennink was spreker op het levensduursymposium in Heerenveen. In de video vertelt...
 

Landbouwminister zonder kleerscheuren uit I&R-debat

Landbouwminister Schouten is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen in het Kamerdebat van vanochtend...
 

Huub Peek op levensduursymposium over geduld en het inteeltprobleem

NVO-bestuurslid Huub Peek benadrukte op het levensduursymposium in Heerenveen het belang van...