In een keer van alle ordners af

Geplaatst op vrijdag 09-02-2018

AgroVision start met een nieuw online boekhoudprogramma speciaal voor de agrarische sector. Betrouwbaar boekhouden met de voordelen van online werken. Het programma automatiseert de verwerking van alle facturen en bewaart ze in een online dossier. Het uitdraaien van facturen en volle mappen op het bureau zijn verleden tijd. Daarnaast is het mogelijk de accountant mee te laten kijken en werken zodat ook de accountant altijd met de meest actuele cijfers werkt.

Met Mifas Online worden facturen automatisch verwerkt. Voor facturen die per post komen is scannen en vervolgens doormailen naar het persoonlijke dossier voldoende. Facturen die via de e-mail worden ontvangen hoeven alleen maar doorgestuurd te worden. Vervolgens komen de facturen als boeking terug in het programma. Alleen het controleren en accorderen blijft over. De elektronische facturen, EDI-facturen, komen volautomatisch in de boekhouding. Ook zijn alle facturen terug te vinden in een digitaal dossier, met uitgebreide zoekfuncties. Geen mappen meer naar de accountant, maar real-time boekhouden en daardoor altijd zicht op de huidige cijfers.

Samenwerken met de accountant
Binnen Mifas Online is het mogelijk de eigen accountant te machtigen om zo samen aan de boekhouding te werken. Het uitwisselen van bestanden is hiermee verleden tijd. Door altijd naar de actuele cijfers te kijken, samen met de accountant, kunnen vragen makkelijk beantwoord worden en komt de focus op financieel management te liggen. Wat is mijn liquiditeit? Wat zijn de openstaande posten? Alles gepresenteerd in overzichtelijke rapportages.

Mifas
Mifas Online is de logische opvolging van het agrarisch boekhoudprogramma Mifas van AgroVision. Ruim 5.500 agrarisch ondernemers in Nederland gebruiken Mifas. Klanten die al werken met Mifas kunnen overstappen naar Mifas Online.

Contactpersoon AgroVision
Eric Harms<br>Specialist Mifas Financieel & AgroFinancieel; AgroMineraal
Eric Harms
Specialist Mifas Financieel & AgroFinancieel; AgroMineraal
Telefoon0570-664 181
E-mailadresAgro Financieel
Agrovision levert programma’s voor management en boekhouding voor de agrarische ondernemer in binnen- en buitenland. Voor de agribusiness biedt Agrovision hoogwaardige ICT-oplossingen. De agrarische software van Agrovision is niet alleen praktisch, maar ook altijd up-to-date. Agrovision speelt in op ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van gebruiker.
advertentie
 
Melkvee.nl highlights

Fors lagere winst drukt nabetaling FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft haar leden over 2017 een contante melkprijs uitbetaald van 40,01 euro per...
 

750 geblokkeerde melkveebedrijven weer vrijgegeven

Het ministerie van landbouw heeft inmiddels 750 van de 2.000 geblokkeerde bedrijven weer...
 

Van Holstein naar zuivere Jerseys

Afgelopen dinsdag organiseerde Koole&Liebregts een Jersey Profieldag. Naast een...
 

'Beter een kleine degelijke organisatie dan een grote die dat niet is'

LTO-voorman Marc Calon blijft pal achter zijn uitspraak staan om fraudeurs te royeren uit de LTO....
 

FrieslandCampina gaat door met straffen van Henk Gommer

FrieslandCampina houdt ook over januari 25 procent (2.900 euro) in op het melkgeld van...