AgriNota: je eigen digitale facturenoverzicht

Geplaatst op zaterdag 06-05-2017

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden, moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bij de papieren facturen bewaren. Kan het niet efficiënter? Ja, met AgriNota. Facturen kun je nu facturen digitaal archiveren en uitwisselen. Je beschikt over een online facturenmap.

Aangesloten leveranciers
Meer dan honderd leveranciers leveren op dit moment elektronische facturen rechtstreeks aan AgriNota, van melkfabrieken tot voerleveranciers. Deze facturen komen automatisch in je eigen AgriNota facturenmap als deze relaties door je gemachtigd zijn.

Naar een volledig archief van al je inkoopfacturen
Een papieren factuur kun je eenvoudig digitaliseren door deze te scannen en vervolgens te mailen naar je eigen AgriNota-e-mailadres. De facturen die je als pdf-document ontvangt, kun je zonder bewerking doorsturen naar je AgriNota-e-mailadres. Binnen 24 uur is de factuur zichtbaar in AgriNota. Bovendien wordt de factuur beschikbaar gesteld in een formaat dat je accountant eenvoudig kan verwerken in je financiële administratie.

 

De voordelen

  • Facturen verzameld op één online plek waar je makkelijk kunt zoeken.
  • Facturen kunnen eenvoudig worden gedeeld met je accountant (Alfa).
  • De boekhouding wordt snel en efficiënt bijgewerkt zodra facturen beschikbaar worden gesteld via AgriNota. Hierdoor krijg je sneller inzicht in hoe je ervoor staat.

De verwachting is dat steeds meer facturen automatisch (elektronisch) binnenkomen. Je hoeft dan steeds minder te scannen en hierdoor is de boekhouding steeds sneller bijgewerkt.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met je klantbeheerder bij Alfa.
Met 31 vestigingen is Alfa overal dichtbij! Kijk ook op http://www.agrinota.nl/.

Alfa is kennispartner van Melkvee.nl, het online platform voor melkveehouders. Wekelijks presenteren wij u het laatste nieuws op onze partnersite. Ook heeft Alfa, samen met Melkvee.nl, de Marge-Monitor Melkveehouderij ontwikkeld. Deze geeft in een oogopslag weer hoe de Nederlandse melkveesector er voor staat. Wilt u een gratis indicatie van de financiële positie van uw bedrijf? Ga naar www.melkvee.nl/margemonitor/mijn-situatie.

 

 

Tekst: André van der Kamp
Contactpersoon Alfa Accountants en Adviseurs
André van der Kamp
André van der Kamp
Telefoon088 2531023
E-mailadresavdkamp@alfa.nl

Overal dichtbij

Uw bedrijf, branche en uitdagingen, wij willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis.

Thuis in uw omgeving, dicht bij u en uw werkgebied. Daar zijn we op ons best. We voelen ons sterk betrokken bij en geloven in de kracht van het lokale midden- en kleinbedrijf. Daar weten we dan ook alles van. Ontdek het zelf en neem contact op met het kantoor bij u in de buurt. Waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij.

Maak gerust een afspraak via 088 2531000 of kijk op www.alfa.nl.

advertentie
 
Melkvee.nl highlights

FrieslandCampina kondigt melkaanbodregeling aan

Mocht het melkaanbod volgend jaar groter zijn dan de verwerkingscapaciteit, dan kan...
 

NMV: sector kan mestprobleem niet zelf oplossen

De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) maakt zich zorgen over de aanpak van het...
 

Traditionele voermengwagen Strautmann kan ook volledig autonoom voeren

Op de Agritechnica in Hannover (D) presenteert Strautmann een zelfrijdende voermengwagen. Het...
 

RVO wijst verzoek KI Samen af

De RVO wijst het verzoek van KI Samen om handhavend op te treden tegen CRV af en weigert de...
 

Jumbo: vanaf 2020 alleen nog maar zuivel van weidemelk en Europees voer

Jumbo wil vanaf 2022 alleen nog maar duurzaam geproduceerde zuivelproducten in de schappen. De...